ERVARINGEN

DEEL UW MENING MET ONS EN NIEUWE BEZOEKERS

Wat vond u van het verblijf in ons vakantiehuis Kruger Estate?

Wij zouden het leuk vinden als u een bericht achterlaat naar aanleiding van uw verblijf in ons huis. Let op, uw reactie wordt wel eerst even door ons gekeurd, zodat we alleen reacties toelaten van echte bezoekers van ons vakantiehuis.

Alvast bedankt!

29 ervaringen

 • Marianne Jong, stichting ProCon schreef:

  Ik sluit mij aan bij mijn collega’s Ramona Stoker en Joanne Coes. We hebben, naast ons werk voor de school in Namakgale, genoten van het huis en het terrein. Het huis is van alle gemakken voorzien en helemaal in safaristijl ingericht. Elke dag werd er schoongemaakt; wat een luxe. Het prachtige terrein met tuinen en vijvers is schitterend en wordt goed onderhouden. Het is een mooie uitvalsbasis om op safari of op andere tochten te gaan. Het enige minpuntje aan het huis wat ik kan bedenken is dat het nogal gehorig is. Maar dat viel nu wellicht voor ons wat meer op, omdat wij hier niet met onze eigen gezinnen verbleven, maar met 5 collega’s. Verder echt een aanrader. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!

 • Joanne Coes schreef:

  Een paradijselijke plek!

  Wat een prachtig, compleet en sfeervol ingericht huis met prachtig uitzicht op de vijvers.
  We hebben er maar liefst drie weken van mogen genieten en kwamen er, na ons werk op school, heerlijk tot rust.

  Hartelijk dank, familie Kroon!

 • Ramona Stoker schreef:

  De afgelopen 3 weken hebben wij mogen verblijven in het prachtige huis Wild Olive op de Sefapane lodge. Mijn 5 collega’s en ik hebben 3 weken les ondersteunende taken mogen verrichten op de Refentse primary school in Namakgale. Een township op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Sefapane. Op deze school zitten ruim 860 leerlingen verdeeld in 7 lokaaltjes of containers. Naast het lesgeven in kleine groepjes hebben wij ook kritisch gekeken naar wat er nodig is. Dat is vooral ruimte! De bouwplannen om 2 lokalen bij te bouwen zijn in de afgelopen 3 weken gerealiseerd. Nu begint het grote sparen om dit te realiseren.

  Naast het lesgeven hebben wij in de middagen en weekenden heerlijk kunnen genieten van de veranda, het uitzicht, het zwembad en alles wat het huis en Sefapane te bieden hebben. De safari tochten zijn aan te bevelen. Het Krugerpark is elke dag weer anders en alle keren hebben wij verschillende dieren mogen zien. Een tochtje met eigen auto naar de Sabledam in Kruger is ook erg mooi vanaf een uurtje of 16.00. De panorama route met de 3 rondavels, Bourke’s luck potholes en Gods Window zijn fantastische natuurverschijnselen om te mogen aanschouwen. De cultuur is warm en vriendelijk.

  Bedankt voor de mooie en leerzame tijd die wij in dit prachtige land mochten hebben!

  Vriendelijke groet,

  Ramona Stoker

 • Rene Vijlbrief schreef:

  Beter laat dan nooit :)!

  Wij hebben in 2015 een rondreis door Zuid-Afrika gemaakt en hebben 4 nachten doorgebracht in dit schitterende verblijf. De voorpret begon al in Nederland, waar we uitgenodigd waren door Rob en Ria om bij hun thuis alvast wat te komen (voor)genieten. Wat een lieve gastvrije mensen zijn jullie!
  We kwamen bijna niet weg en waren een kilo aangekomen :). Jullie huis is een paradijsje in een supermooi onderhouden park en zeer goed gelegen t.o.v. het Krugerpark. Bedankt voor jullie gastvrijheid en lieve traktaties. Als wij weer naar Zuid-Afrika gaan (zeker weten) dan verblijven we graag nogmaals in jullie fijne villa. We wensen jullie het beste en nog vele mooie jaren in dat prachtige land.

  Groeten,

  Rene, Evi, Jolanda en Jesse Vijlbrief

 • Bianca & Ilja Hony schreef:

  Wij hebben maar liefst 3 weken mogen genieten van dit geweldige huis!

  Werkelijk alles zit erop en eraan en is dan ook met zorg samengesteld. 3 weken is op zich lang als je nagaat dat de gemiddelde bezoeker van Sefapane 1-3 dagen blijft maar wij hebben dit gedaan om de volgende redenen:
  1- wij wilden omdat we voor het eerst naar ZA reisden, zoveel mogelijk zien maar… wel op ons gemak. We wilden alles intens beleven en niet geleefd worden omdat we ook hard toe waren aan ontstressen/ontspanning.
  2- wij wilden zo vaak mogelijk naar het Krugerpark
  3- wij wilden ook gaan golfen

  Al deze punten zijn bijzonder goed gelukt 🙂
  1- Wij zijn vanuit dit bijzondere huis/locatie behoorlijk vaak gaan rijden naar bijv. Hoedspruit, Sabie, Hazyview etc. Geweldig mooi maar het maakt het extra bijzonder dat als je na een lange vermoeiende en zeer indrukwekkende dag zo’n bijzonder mooie thuishaven had waar je weer heerlijk bij kon tanken!

  Wij kunnen dit huis dan ook bij iedereen aanraden en dat zijn wij dan ook in onze familie-, vrienden- en kennissenkring al behoorlijk overtuigende aan het doen 🙂

  Ria en Rob: bedankt voor alles en graag weer tot ziens!

 • Sanne Opstaken schreef:

  Wild Olive lijkt me een geweldige accomodatie om een keer te verblijven. Mooie foto’s ook. Gr Sanne Extensa

 • Theo & Hetty Pijnappel schreef:

  Wij hebben een werkelijk fantastische tijd doorgebracht in de Wild Olive op de de Sefapane Lodge. Een paradijselijke omgeving en een hemels dak boven het hoofd met alles erop en eraan. Hoewel je de meeste tijd outside doorbrengt, is het comfort en de luxe toch wel heel erg lekker!
  Daarnaast is Sefapane Lodge een subliem uitvalspunt voor de ontdekkingsreis in het Kruger Park. Het bleek achteraf toch wel heel aantrekkelijk dat je met 5 minuten bij de ingang van het park stond, en dat je niet eerst al een forse tocht moet maken om het park in te kunnen. En dan ga je ook elke dag!
  Verder heeft Phalaborwa alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse living en heeft het prima verbindingen om de verder verwijderde omgving te exploreren.
  Dus wij komen zeker terug en delen bij deze een heel hoog cijfer uit voor de Wild Olive estate en de Sefapane Lodge en Safaris!

 • Sjaak en Rianne schreef:

  W wild olive
  I indrukwekkend
  L leef je droom
  D dichtbij het Krugerpark of decoratief

  O ongelofelijk
  L luxueus
  I in de natuur
  V verrassend
  E een ervaring om nooit te vergeten

 • Fam. Kortstra schreef:

  Ook wij hebben jullie fantastische huis “gebruikt” voor onze uitstapjes naar o.m. memorabel Kruger en de panorama route. Zoals altijd zijn we er veel te kort geweest. Aan de andere kant hebben we dan weer een excuus om deze mooie, interessante en praktische locatie te bezoeken.
  In de aanloop naar onze heerlijke reis hebben de gastheer en dame dan ook niets te veel gezegd in de gezellige voorbereiding.
  Al met al was het waaaaaanzinnnnnnig! en thanks voor de gastvrijheid.
  Fam. Kortstra

Geef een reactie

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring in ons vakantiehuis. Stuur ons jouw ervaring en we zullen die z.s.m. op onze website plaatsen.

Zie privacyverklaring.